תפילין מהודרות ושאלות בנוגע לסידור וציצית

שאלה:

שלום כבוד הרב, איפה הרב ממליץ שאפשר לקנות את התפילין הכי מהודרות במחיר זול?
ויש לי ציצית שינה עם פתיל תכלת, ואני לא רוצה לשים פתיל תכלת, להחליף פתילים לציצית שינה?
ומצאתי משהו מוזר בסידור "אור חדש" נוסח אשכנז, בברכת ההודיה בשמונה "יתברך ויתרומם ויתנשא", ניקוד "ויתרומם" מנוקד שונה בשחרית מבערבית, האם זה טעות של הסידור או שנהוג השוני בניקוד בין שחרית לערבית?

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע להשיב לך לשאלה היכן ניתן לקנות הכי מהודר במחיר זול, תנסה לדבר עם אירגון לב לאחים 025312555, ם מסייעים לאנשים בענין זה, ואני מניח שהם יודעים על מחירים נוחים. האנשים שאני מכיר מומחים גדולים וידועים בשוק זה וממילא יקרים יותר.

אין צורך להוציא, מה זה מפריע?

זו טעות בסידור.

שבת שלום ובהצלחה.