פסח מזון לבעלי חיים

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב,
אנו מגדלים סוג של איגואנה אוסטרלית שחלק עיקרי מהמזון שלה הוא זחלי קמח. הזחלים מאד יקרים ולכן אנו מגדלים אותם בעצמנו בתוך מצע של סובין חיטה ופרורי לחם יבש. הזחלים מאד קטנים וקשה מאד לברור אותם לתוך מצע אחר (מדובר באלפים) אפשר רק להוציא כמות שתספיק לפסח למצע כשר כמו קמח מצה.
השאלה מה לעשות עם כל הזחלים שבמצע החמץ. האם צריך לזרוק הכל או אפשר למכור לגוי או להפקיר ולזכות אחר החג.
תודה רבה.

תשובה:

אפשר למכור לגוי. אבל תדאגו שמה שאתם מוציאים בטוח אין בו כל תערובת פירורי חמץ!