נטילת ידיים בסוכה?

שאלה:

שלום רב!
הסוכה שלנו נמצאת בשכונה איך עושים נטילת ידיים במצב כזה? ואנחנו הרבה אנשים בסוכה (מה ניתן לעשות שלא יהיה הפסק ארוך בן הנטילה למוציא)? האם יש אפשרות ליטול ידיים על קערה בסוכה? ואיפה שופכים את שאריות המים של הנטילה הרי בתוך הסוכה אסור וגם לא על האדמה ,האם מותר לשפוך על המדרכה ביום טוב?

תשובה:

אפשר לשפוך על המדרכה כיון שזה מקום שאין בו אדמה וצמחייה, אבל זה לא הכי מנומס… אני הייתי מחפש איזו קערה מאוד גדולה ומביא גם דלי מים וכך יטלו בספל מים מהדלי וישפכו לקערה.

חג שמח.