תיקון ליל הושענא רבא – חלקי

שאלה:

שלום הרב,

כל הלילה בערך, אחרי ערבית ישבתי בסוכה ואמרתי את ספר "דברים" (מלבד הפסקה להביא ערבות, ושעתיים של ישיבה עם חברים והפסקות קפה וסיגריה),
ואת פרשת "וזאת הברכה " שתיים מקרא ואחד תרגום – לא סיימתי אותו לפני חצות כפי שצריך אלא לערך 4 לפנ"ב.
ואז המשכתי לתהילים, סיימתי ספר ראשון ואמרתי את שני ה"יהי רצון" לפני עלות השחר.
האם מה שעשיתי הלילה נחשב לי כסוג של עשיית "תיקון ליל הושענא רבה"?

או שאבדה הכוונה שלי?
או שאולי אפשר אחרי השחרית להמשיך לומר את יתר ספרי התהילים ואת קטעי הזוהר?

כמובן אשתדל בע"ה ששנה הבאה אעמוד בזמנים.

תודה הרב

תשובה:

עשית נהדר [חוץ מהקטע של הסיגריות שזה כמובן לא בריא וכדאי לנסות להפסיק…].

שנה טובה ומבורכת, וחג שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה הרב, שנה טובה ומבורכת גם לכם וחג שמח.
    האם אפשר להמשיך את תיקון ליל הושענא רבה עד כניסת שבת ( תהלים, שני יהי רצון וקטעי זוהר)?