שלום הרב, סכין ששימשה על בשר טריפה במקרה, מה צריך לעשות כדי שיהיה כשר?
יש לנקות היטב עם סקוצ' וסבון בכל חריץ, ואז לעשות הגעלה בתוך סיר מים על האש כששניהם לא בני יומם. לאחר ההגעלה רוחצים במי ברז.
שבת שלום.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל