היכרות

שאלה:

שלום, האם ליהודי מותר לדבר עם גויה כדי לבדוק האם היא מתאימה לו והאם היא מוכנה להתגייר במקביל לחיפוש "הרגיל " עם יהודיות?

תשובה:

חלילה וחס… זה מביא את כל המכשולים את כל הגיורים הפיקטיביים והרבה נפילות.

בורא עולם יזכה אותך באשה יהודיה כשרה ויראת שמים.

בשורות טובות ושבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה, דוד שלי שגר באמריקה, נשוי לגיורת (שהתגיירה בשבילו) ויש להם שתי בנות והם משפחה מדהימה. אבל הוא חילוני. אני מודה לכם על האזהרה לגבי המכשולים, ללא פיקוח של רב אני מניח שזה לא יעשה לפי ההלכה. אך נראה שמעיקר הדין אין איסור? אולי רק כמוצא אחרון או בנסיבות מיוחדות
    שבת שלום !