הכשרת מנגל חשמלי

שאלה:

האם יש להכשיר את התבנית מים של המנגל החשמלי אחרי צליית כבד, ואיך ?

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהמים שם כל הזמן קרים? אם כן אין צורך להכשיר, אם הם מגיעים לחום שהיד סולדת ומן הסתם אי אפשר ממש להגעיל, ניתן להכשיר על ידי עירוי מים רותחים [לאחר שאינו בן יומו] – כבולעו כך פולטו וזה גם רק חשש שנגע בדפנות ונאסר, ואם נטף למים מן הסתם בטל בשישים.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הם לא היו קרים כי ראיתי שהם התאדו באמצע תוך כדי צלייה והייתי צריך להוסיף מים.
    בינתיים שהיה יבש נפל כמה חתיכות לתבנית. א"כ האם אפשר להכשיר ואיך?

    ייש"כ.