האם, באופן עקרוני, יהיה ניתן להשתמש ב- "Sear Hob" של אלקטרולוקס כפלטת שבת .

שאלה:

תמצית:
האם באופן עקרוני ניתן יהיה להשתמש ב- "Sear Hob" של "electrolux grand cuisine" כפלטת שבת במידה וניתן יהיה לקבע אותו- לזמן מוגבל- על חום נמוך, קבוע, אחיד ורציף תוך נטרול השליטה באותו חום וללא תלות בכל מה ששוכב על המשטח?

פירוט:

מפרט של "Sear Hob":
https://pdf.archiexpo.com/pdf/electrolux-grand-cuisine/sear-hob/119685-324460.html

לצערי, אין להם אתר בעברית או כל מידע אחר על המוצר בעברית.
אבל ניתן להבין מהתמונה על מה בערך מדובר (פלנצ'ה, משטח חם לבישול/ לטיגון) וניתן גם לתרגם דרך גוגל.
אני כרגע בבירור של זה מול היצרנית (אלקטרולוקס).

השאלה אם בהנחה ותהיה אפשרות לנטרל את ויסות החום לפרק זמן מסוים (נגיד 18/24 שעות) במקביל לשמירה על חום קבוע נמוך ואחיד לאותו פרק זמן- יהיה ניתן להשתמש באופן עקרוני בזה כפלטה לשבת או לא ?

נ.ב.
כיום קיימים תנורים עם "מצב שבת" אז מעין משהו בסגנון הזה שיהיה מוטבע במכשיר.
אני לא שואל כרגע הלכה למעשה- אלא כפתיח לבירור מעמיק יותר.

תשובה:

ניטרול שניתן לשנותו על ידי לחיצה על כפתור כבר אינו מועיל, כיון שזה נחשב באופן זה ככירה שאינה גרופה וקטומה, אמנם יש שהקלו על ידי כיסוי הכפתורים כך שיחשב טוח בטיט. במקרה שהצלחת למנוע גם אפשרות שינוי על ידי כפתורים, או סמכת על הפוסקים שדי בכיסוי הכפתורים, אז זה באמת לא שונה מפלטה רגילה.