חתונה רפורמית

שאלה:

לרב שליט"א שלום רב,
הוזמנתי לחתונה של משפחה, במהלך החופה פתאום קלטתי שזה לא חופה רגילה ויותר רפורמית, לקח לי זמן להבין את זה וזה היה ממש בהפתעה, לאחר החופה מיד הלכתי הביתה. האם יש לי עבירה בכך שהשתתפתי בחופה זו?

תשובה:

אין לך כל עבירה, ובכלל זה לא דבר נכון לקחת אחריות על חטאיהם של אנשים אחרים, רק יש להתפלל עליהם שישובו בתשובה שלמה וביתם יהיה בסוף מקום לשכינה עם נישואין על פי הלכה ושמירת טהרה.

בשורות טובות.