עירוב חצרות

שאלה:

שלום,
האם צריך לעשות עירוב חצרות חדש כאשר משפחה יהודית חדשה באה לגור באחד הבתים (שנפתחים לחצר) במקום משפחה שגרה שם ועזבה את המקום?
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

אכן יש לזכות גם להם חלק בלחם. אחרת הם לא בכלל העירוב.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. יישר כוח לשואל שעורר את הנושא. אכן לא חשבתי על כך. עוד סיבה טובה למה להימנע מלהשתמש בעירוב העירוני. כמעט בלתי מסתבר שבערים הגדולות לא יתווספו דיורים על בסיס שבועי ולכהפ”ח חודשי ללא שעושים העירוב ידעו מכך. צריך א”כ כל שבוע לזכות מחדש לכולם ולא להסתמך על ע”פ.