תספורת בספירת העומר – חציצה בתפילין

שאלה:

האים מותר לי לעשות תספורת בספירת העומר בגלל חשש חציצה בתפילין

תשובה:

אם המצב הוא כזה שיש חשש חציצה, מותר לספר מקדימה במקום התפילין כדי להמנע מחציצה. ואם בלתי אפשרי לספר רק קדימה תעשה תספורת אבל סביר שאפשר.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מחילה מהשואל אבל לא הבנתי משהו. אנחנו ס”ה שבוע שני של הספירה וחצי שבוע מפסח. איך בדיוק זה קורה שכבר השערות כ”כ גדולות עד כדי חשש חציצה?