לא ילבש

שאלה:

רציתי לשאול האם מותר להוריד את שיער הפנים על ידי שעווה לגברים אשמח לקהל מקורות. תודה

תשובה:

ראשית מאוד חשוב לדעת במה מדובר, באיזה מקום, אם יש חשש נגיעה בפאות  הראש זה אסור כמובן. ראה בהרחבה בכל זה כאן. מצד לא ילבש לא נראה שיש איסור, כי בלאו הכי מותר לגלח באופן המותר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בקשר למה שכתבתם שבלאו הכי מותר להוריד באופן המותר לכאורה זה דבר קשה שהרי לכאורה עצם זה שהדבר נעשה בצוררה נשית זה בגדר של לא ילבש אלא שבזה גופא הסתפקתי האם דרך גברים לעשות כזה דבר ו