אקטואליה

שאלה:

שלום רב
ברצוני לשאול,בימים אלו,עם העליה במעשי הטרור ב"מ ואחרי קריאת הממשלה לאזרחים בעלי רישיון לשאת נשק חם,האם מי שאין לו רישיון רשאי או אפילו מחויב לשאת נשק קר כגון סכין.

תשובה:

איכשהוא קשה לי להאמין שתוכל להשתמש בזה בפועל… צריך להיות מחבל בשביל זה… כמו כן זה מסוכן ויכול להזיק בלי כוונה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. זהירות! אנשים לא יודעים את זה אבל החוק במדינה אוסר להסתובב עם סכין. אם תגיד לשוטר שזה להגנה עצמית, זה בדיוק מה שהוא צריך לשמוע כדי לסבך אותך עד 5 שנים בכלא!