חלום

שאלה:

שלום רב .
לפניי 4 חודשים בעלי נפטר חלמתי שהוא רוצה לעשות מסיבה גדולה ולהזמין את כל החברים שלו .מבקש מחבר שיקנה עוגה גדולה ויפה שהוא הולך להודיע להם שהוא נפטר .אני הולכת לרכב של מישהוא ומוציאה מלא לחמניות ולחם ואני לוקחת פרוסת חלה וחותכת אותה לריבועים קטנים .הרבה אנשים מוזיקה .אשמח לדעת מה המסר בחלום? תודה

תשובה:

שלום וברכה

מאוד טבעי שחולמים על אדם קרוב ויקר שנפטר זה לא מכבר, אין צורך להתייחס לחלום ולחפש לו משמעות, אבל כן יש לזכור שאפשר להועיל מאוד לנשמתו, על ידי חיזוק במצוות, על ידי לימוד משניות, אמירת תהילים, הקפדה על הקדיש, צדקה ועוד.

בשורות טובות ישועות ונחמות.