להכניס ספר לימוד לחדר הלבשה בחדר כושר

שאלה:

שלום,
לאחר העבודה אני הולך להתאמן ובתיק שלי (אני מגיע מהעבודה) יש ספרון "תן חלקנו" שבו אני לומד באוטובוס.
האם זה בסדר להכניס את התיק לחדר ההלבשה של חדר הכושר (יש שם לפעמים אנשים ערומים) כשהוא בתוך התיק?

תשובה:

שלום וברכה

כיון שהחדר אינו חיועד לכך והספר בתוך התיק אין בזה איסור, ואם יהיה בשני כיסויים, כלומר יהיה גם בניילון קטן, או שיהיו סביבו דברים בתיק, זה בודאי ללא חשש כלל.

בהצלחה