טעות במשקל

שאלה:

שלום התחלתי עבודה חדשה בתור קופאית שהתחלתי לעבוד בקופא שמתי לב שהמשקל לא תקין הוא לפעמים מעלה או מוריד למרות שהוא נראה מאופס אבל בפועל ששוקלים מקל כבד כמו תפוח אדמה הוא מתחיל לזייף אני ניסיתי לדייק ולשקול שוב לאנשים את התפוח אדמה כל פעם שראיתי שהוא מזייף אבל הקופאית שהיתה לידי והשגיחה עליי אמרה לי שלא לעשות את זה למחוק ואז לשקול שוב במשקל העדכני למרות שאני לא יודעת אם הוא עדכני הקופאית שהישגחה עליי אמרה לי שלא לעשות את זה פשוט לשקול ומה שיוצא זה הבעיה של המשקל אמרתי למנהלת שמשקל לא מדויק היא בדקה אותו ואמר שהיא תזמין מתקין אני חוששת שגזלתי בגלל המשקל מה עלי לעשות
ועוד שאלה העברתי תפוח אדמה במחיר 4.90 בעוד שהמחיר שלו זה 5.90 כי השקיות היו לי דומות אמרתי למנהלת היא אמרה שאני יסיים לב אבל אני חושבת שזה גזל

תשובה:

שלום וברכה,

עלייך לעדכן את המנהלת או את האחראית שהמשקל לא תקין. מעבר לכך זה לא אשמה שלך ולא גזל שלך.

הודעת למנהלת על הטעות והמנהלת לא חייבה אותך. ובזה יצאת ידי חובתך.

בהצלחה.