אסטרולוגיה

שאלה:

רציתי לשאול מה דעת התורה על אסטרולוגיה (לא לגבי עתידות אלא מה יעזור שיהיה יותר טוב) לדוגמה אסטרולוגית אחת אמרה לחברה שלי שדחוף תטפל בגב שלה , ובאמת היא סבלה הרבה מהגב,
המטרה שלי לשאול מה טוב לי לעשות כדי לקרב את הזיווג שלי,
תודה מראש!

תשובה:

שלום וברכה

אסטרולוגיה זה שטויות והבלים, אין היום מישהו שבאמת יודע להביט בכוכבים ומזלות ולפענח אותם כמו שהיה בימי קדם, מדובר באנשים שרלטנים נוכלים שנהנים למצוץ את כספם של אנשים הנתונים במצוקה.

מה טוב לעשות כדי לקרב את הזיווג? בטח לא לפנות לאסטרולוגית, אלא לפנות לה' יתברך! להתפלל להתפלל ושוב להתפלל! לקבל חיזוקים בתורה ובמצוות, והעיקר לזכור לא להכנס לקושי ברמה כזו שהוא בולע אותך כל היום וכל הזמן, לחיות לצד הצורך, ליהנות ממה שיש ולשמוח כי יש הרבה, ובמקביל להתפלל לקוות ולפעול בדרך המקובלת עם פנייה לשדכניות וכדומה, ובעזרת ה' תראי ישועות בקרוב.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. כל כך נכון!!!!
    אם רק הייתם יודעים כמה שאתם צודקים.
    צריך לפרסם את התשובה הזאת בשלטי חוצות באיילון!

    (אפילו בתנ"ך נרמז שהם רמאים, כשהמעלה באוב "תקשרה" כל יום עם רוחות, ועד שפעם אחת אלוקים עשה נס וזה קרה (בלי קשר אליה) היא נבהלה וצעקה. כי היא הייתה רגילה לרמות את מי שבא אליה.)