טבילה במשבר זוגיות

שאלה:

אנחנו במשבר זוגיות ארוך, אני אמורה לטבול. לא שייך בכלל להתפייס, כי זה משבר ארוך מאוד ודורש טיפול מעמיק. שאלתי היא האם לטבול או להמתין בינתיים?תודה

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי לייעץ לך, כיון שאינני מכיר את הסיפור מקרוב. באופן כללי כל מעשה כזה של מניעת טבילה הוא עוד אבן נגף בשיקום הבית, הנושא הזה של הטבילה מאוד רגיש. לכן אם אתם במצב שקיים ביניכם קשר זוגי כזה, ועד כמה שטובלים נמצאים יחד, אז כדאי כן לטבול, ולהשתדל שיעשה הכל כמה שיותר נכון, ואולי אדרבה כן תצליחו למנף את זה לאיזו שהיא התקדמות. אם זה בלתי אפשרי והכל נעשה בסוג של כפייה, זה מצריך כבר ייעוץ פרטני אצל מי שמכיר אתכם. ובכל מקרה, אם כדברייך יש צורך בטיפול מעמיק אז אין להתמהמה, יש לבצע, משבר זוגיות הוא כמו כדור שלג, כל הזמן מתעצם ותופס תאוצה…

בשורות טובות ישועות ונחמות.