חובת שמירת שבע מצוות בני נח למי שאינו יהודי

שאלה:

שלום , שמי ?? בת21
אני לא יהודיה , עליתי לארץ בגיל חמש עם השם ?? , והשם שונה כאשר עליתי לארץ , בגיל 18 ביקשתי מהסובבים אותי לקרוא לי ?? , כך קראו לי עד לא מזמן , חושבת להחליף את השם בגלל מספר בעיות ,(התמכרותי לסמים וכבר 4 שנים מתקשה לצאת מהמצב , פגיעות מיניות שחוויתי ..) ועוד ..
אמי רוצה שאתייעץ עם רב לגבי שינוי השם הפרטי שלי . אני לא מבינה בזה כל כך , וממש אשמח לאיזהשהי תגובה מה עלי לעשות ..( מטפלת בעצמי בריאותית ונפשית )

תשובה:

השם שלך בסדר גמור, מה שחשוב כדי באמת לזכות לישועת הבורא, הוא לקבל על עצמך לקיים שבע מצוות בני נח, ראי בענין זה כאן. כאשר העיקר בזה מבחינתך הוא מצות האמונה בה', ומצות הזהירות מגזל ופגיעה אפילו קלה בממון שאינו שלך. זה יהיה צינור הקשר שלך לבורא ובעזרת ה' תראי ישועות.