טהרת המשפחה

שאלה:

שלום
אשתי לוקחת גלולות היא נמצאת יום אחד לפני שמתחילה את ארבעת הכדורים הלבנים האחרונים שבימים הללו אמורה לקבל ווסת.
ביום שלפני שמתחילה לקחת את ארבעת הכדורים היינו ביחד כאשר על הסדין כתמים חומים גדולים בהירים וזה כתוצאה מזה שנגבתי עצמי בסדין.
אשתי אמרה שאין סיכוי שתראה כי זה לא הזמן לא הרגישה גבר ובוודאות לא רואים כתמים אדומים מה צריך לעשות במצב כזה ?

תשובה:

יכול להיות שזה עדיין לא דימום, אבל זה בהחלט מסמל לנו שזה קרוב מאוד, וכדאי לפרוש כדי שלא להכשל.