הגעלת כלי מטבח חדשים

שאלה:

שלום הרב,
בהמשך לשאלה קודמת שהיתה לי בנוגע לכשרות המטבח אשמח לייעוץ.

אנחנו מחפשים לקנות כלים למטבח (גם סירים ומחבתות טפלון) ואנחנו לא יודעים איפה ניתן לקנות ממקום שניתן להיות בטוחים בו שהכלי כשר לשימוש ויש צורך בטבילה בלבד.
האם ניתן לקנות מכל חנות של כלי מטבח או שיש חנויות ספציפיות עם כשרות על הכלים?
(אציין שמחיפוש באינטרנט לא מצאתי חנות עם כשרות/ייצור ישראל על כלי מטבח)
תודה רבה

תשובה:

בכלי טפלון לכאורה אין כלל חשש של חומרי הברקה, כל זאת בנוסף למה שכתבתי לך בתשובה קודמת. [ואגב גם מי שרוצה להחמיר, הגעלה ניתן לעשות בבית בקלות, גם מי שמחמיר להגעיל כלי חדש אינו מחייב בדוקא להכניסו לכלי מבעבע אם זה קשה והוא גדול, אלא ניתן לסמוך על כך שממלאים אותו מים עד שפתו ומרתיחים עד שהוא גולש מעט, זה לא משהו מסובך].