מיטה מחדר שעבדו בו עבודה זרה

שאלה:

לחמי היתה עובדת זרה שעשה ממש ממש עבודה זרה בחדר עם ריחות ועם התשחוויות לפסלים קטנים . היא ישנה שם על מיטה שחמותי קנתה לה ..
אנחנו עברנו דירה ולקחנו את המיטה איתנו לדירה החדשה … האם זה בסדר להשתמש בא? הבת שלי לא אוהבת לישון עליה והיא לא יודעת שישנה עליה עובדת זרה ( למרות שהיא לא ישנה טובה כבר הרבה זמן) מה שגרם לי לכתוב לרב כי בעלי הלך לישון במיטה שלה … חולם חלום נוראי על שדונים וכל מיני דברים שלא אפרט הרגיש כאילו בגיהנום. .. מה עושים להשתמש במיטה או לא ?

תשובה:

אין סיבה שלא לישון במיטה שלה, אין בזה כל חשש איסור כלל וכלל, אבל אם את מספרת ששוב ושוב אתם לא מרגישים טוב במיטה הזו אינני יודע מה לומר, בהלכה אין חשש.

בשורות טובות.