הסרת שיער גבות

שאלה:

ראיתי בכל התשובות שאבור להוריד שיער גבות אם זה ליופי אבל אם זה מצער יהיה מותר, השאלה שלי היא שאם מאוד מפריע לאדם אסתטיקה אז הוא מצטער כשהוא לא יפה…
אז איפה עובר הגבות בין צער ליופי?

תשובה:

יש הבדל בין רצון להתיפות לבין צער ממראה חריג, כלומר אם המראה אינו חריג רק הוא רוצה להתיפות, זו שאלה של לא ילבש, אבל אם יש כמות מרובה של שיער באופן שנראה חריג, זה כבר ענין של בושה ומותר.

שנה טובה ומבורכת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם אין המון שערות אבל הגבות שלי מחוברות באמצע ואם אני לא יוריד את מה שיש עכשיו זה ימשיך לצמוח ולהתחבר ממש זה נקרא להתייפות או שזה כבר בכלל בושה וצער?(מאוד מפריע לי אסתטיקה ובמיוחד שיער בפנים.. השאלה אם משהו שמפריע לי ואני לא אוהב אותו נחשב לצער שמותר?)
    יישר כח