להשלים שעות כשיש אי נעימות

שאלה:

בבי"ס אחר שעבדתי בו לא הסתדרתי עם ההנהלה ויש לי שעות שאני צריכה להשלים שם. האם יש דרך אחרת חוץ מאשר להשלים את השעות בפועל (זה גורם לי לאי נוחות ליצור איתם קשר) כי יש שעות שלא לימדתי וכן שילמו לי עליהן?

תשובה:

שלום וברכה,

חובה להשלים את השעות, ואי הנוחות לא פוטר מתשלומים. יש אפשרות לבקש ממורה אחרת שתשלים את השעות ולא תגבה מהבית ספר תשלום ואת תשלמי למורה, ובכך את משיבה את השעות לבית ספר.

בהצלחה.