בקשת היתר להמתין עם הריון

שאלה:

שלום לכבוד הרב,
אשתי ואני בני 26 ברוך השם זכינו בבן ובת וקיבלנו בעבר היתר מכבוד הרבנים באתר להמתין עם הריון מחמת כמה נושאים:
1: עד לאחר שאשתי תסיים להניק.
2: קושי לאישה ומתן יחס מספיק לילדים.
3: התחייבות שהתחייבנו לאמא שנמתין עם כניסה להריון עד שנוציא אותה מערבות של המשכנתא (בעזרת השם אמור לקרות עד סוף שנה זאת למניינם אך הצפי בעזרת השם הרבה פחות אלא ב3 חודשים הקרובים).

ברוך השם אשתי סיימה להניק, אך בשל ההתחייבות לאמא בנושא הרגיש של המשכנתא שנוכל להוציא אותה מהערבות, האם זה אפשרי להמתין כמה חודשים נוספים? בעזרת השם במקרה הפחות טוב עד סוף שנה זאת למניינם(5 חודשים) ובמקרה הטוב ב3 חודשים הקרובים אמא אמורה להתשחרר מהערבות ובכך אין לנו יותר התחייבות כלפיה בבחינה הזאת.

תודה רבה לכבוד הרבנים על העזרה, השם יברך אותכם בכל טוב.

תשובה:

שלום וברכה

אינני מבין את הקשר בין המשכנתא להריון, וכי אם אשתך תכנס להריון אפילו בחודש זה, זה יעלה לכם משהו בשלושה חודשים הקרובים? בכלל אינני מבין קשר בין כסף לענין, אבל כאן זה ממש לא רלוונטי…

שיהיה רןב נחת ושמחת הלב תמיד, ושפע ברכה והצלחה בכל!