חלום פיטום הקטורת

שאלה:

לפני חודשיים-שלושה חלמתי בשישי שאני ואמא בירושלים ברחבה גדולה ויש המון אנשים ומישהו מסביר ומראה לי איך עושים את פיטום הקטורת היו לו סירים ואיתם הראה לי.
אציין שלא היה לי מושג מה זה פיטום הקטורת ידעתי שזה משהו שקוראים בתפילה אבל לא מדהו דחשהתי עליו כדי שיופיע לי בחלום.
אשמח לפירוש

תשובה:

למעשה במקומות רבים עבודת ה' האישית שלנו משולה לפיטום הקטורת. למשל ברית מילה היא כנגד קטורת. השם המועיל להעלאת התפילות לפני כסא הכבוד הוא אמירת פיטום הקטורת ולאחריו אנא בכח וכו', לכן נראה שהחלום הזה בא לרמז שכדאי לעשות איזה חיזוק קטן בעבודת ה' בדבר שחלשים בו ולומר שיהיה בלי נדר. ובודאי יועיל לך מאוד מאוד גם אם לא צדקתי בפתרון.

חלומות נעימים וחיים טובים ושמחים.