הפסק טהרה מוקדם

שאלה:

בס"ד
שלום הרב,

אתמול(יום ג)
עשיתי הפסק טהרה ומוך שיצאו טוב.
אך הבוקר בבדיקה יצא לי הכתמה(אני משתמשת בטבעת נוברינג אם זה חשוב)
לכן אצטרך לעשות הכל היום מחדש.

אך מכיוון שבשעה16.15 בערך אני צריכה לצאת לא בטוח שאוכל לעשות זאת סמוך לשקיעה.

האם ניתן לעשות כבר בשעה 16.00 את ההפסק?ואת השטיפה לעשות כבר הרבה לפני..

ומה לגבי המוך?

תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

בשעת הדחק ניתן להקדים גם לפני פלג המנחה, המוך דחוק אינו מעכב, אבל ראוי מאוד לעשותו, במקום שאת הולכת תכנסי רגע לשירותים לפני השקיעה ותניחי ואחר כך בצאת הכוכבים תוציאי.