פרסומות עם תמונות נשים

שאלה:

רציתי לשאול האם מותר לי למכור באתר שלי פיגמות לנשים(התמונות של הפיגמוןת מוצגות על נשים) כמובן רק חולצה ומכנס בלי גופיה האם יש בעיה שפני עיור כיון שגברים יכולים להיכנס לאתר לרכוש פיגמות כמו כן רציתי לדעת האם מותר לעלות תוכן שיווקי באינטרנט כזה של תמונה של אשה לבושה בפיגמה והפניה לאתר
במידה ויש בעיה אם יתכן לפרסם את התמונה ללא הפנים
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אם האתר מיועד גם לגברים, כלומר אתה מוכר שם גם בגדי גברים, בודאי אין להעלות לשם תמונות נשים כלל. אבל אם זה מיועד לבגדי נשים, ואדם שמחפש בגדי גברים לא אמור להכנס למקום בו יש תמונות נשים, אינני יכול לומר שיש בזה משום לפני עיור לא תתן מכשול, אף שברור מאליו שהנפש היפה סולדת מזה ואינו מדרכי הצניעות שאשה מתפרסמת בצורה כזו, קל וחומר כאשר מדובר באשה שלובשת מכנסים מה שסותר לחלוטין את דרכי הצניעות.