תלייה בפצע

שאלה:

שלום רב אני חודשיים אחרי לידה מיד אחרי הלידה נכנסתי לניתוח כירוגי בגלל קרע מאוד עמוק ועד היום יש לי עוד תפרים מהניתוח
עד לאחרונה זה עוד ממש כאב לי ולכן לא הלכתי לטבול לפני קצת זמן הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא שיחרר לי אמר שתפרו מדי חזק ואז ירד דם שאלתי ואמר שזה לא מהרחם וזה לא מטמא ויהיה לי שם פצע אז הלכתי לטבול
אבל לאחר שקיימנו יחסים הלכתי לשרותים וראיתי דם
השאלה האם נהייתי טמאה או לא כי אין לי מושג מאיפה זה אשמח לתשובה מפורטת מהרב ואם יש אפשרות לשלוח לי את התשובה למייל כי נטפרי חוסמים לי את זה באתר
תודה רבה

תשובה:

לפי דברייך ברור שיש לך תלייה גמורה בפצע ואין מקום לחשש. הרופא אומר שעשה לך פצע מחוץ לרחם והוא ידמם…

מזל טוב ורוב נחת.