לימוד שחייה בספירת העומר ועוד שאלות

שאלה:

בס"ד

צהריים טובים!
נודה למענה על השאלות הבאות:
1. האם ילדה הלומדת שחיה יכולה להמשיך ללמוד בשבועות אלו של ספירת העומר?
2. האם הדפים (שרשום עליהם מיועד לגניזה-יש בהם רק חלקי פסוקים)מעיתון יתד (המופץ חינם כל שבוע) מיועדים אכן לגניזה?
3. האם כבוד הרב מכיר את עמותת "אושר בכבוד" כמו "הועד המרכזי", האם כדאי להשקיע אצלם את כספי המעשרות עבור הילדים?
4. האם מותר אינטרנט עם רשתות שיווקיות כמו פייסבוק וכד' (עם הגנה של רימון-חוסם תמונות לא מתאימות לרוחינו)? פשוט אנחנו עצמאים ורשתות אלו עוזרות לנו המון בשיווק.

תשובה:

1. אין כל בעיה ללמוד שחייה בימים אלו.

2. אכן, ביתד נאמן עשו תיקון גדול בכך שרשמו על העמודים הטעונים גניזה שיש לגונזם וזה מצויין.

3. בהחלט כדאי, לי באופן אישי יש כמה יחידות הלוואה בגמ"ח המרכזי, גם אושר בכבוד מומלץ מאוד.

4. מה שאתם צריכים לעבודה אין ברירה ואפשר, אבל שלא תהיה שום גישה לילדים וגם אתם תשמרו על עצמכם..

בהצלחה רבה בכל.