יצאתי ידי חובה במגילת אסתר?

שאלה:

שלום הרב,
בפרק האחרון של המגילה יש את המילה "מס" מיושהו תוך כדי הקריאה צעק "מס" מה שהפריע קצת להקשיב, לאחר עקבית חזרתי על הפרק האחרון. יצאתי ידי חובה?
דרך אגב בגלל ה ocd שאני חושב שיש לי אז האובססיה על לשמוע כך מילה ומילה גדול פי כמה מאשר כל אדם ואדם, אני יכול לסמוך שיצאתי ידי חובה אם החזקתי ביד חומש ועמדתי קרוב לקורא ועקבתי אם העינים וחלק גם אם האצבע גם אם לא הייתי מרוכז ב100%?

תשובה:

שלום וברכה

1. עשית מעולה.

2. יכול לסמוך בהחלט ללא כל חשש.

פורים שמח.