ocd קריאת מגילה

שאלה:

שלום הרב,
אני בחור בן 17, סובל מocd בעניינים הלכתיים. זה התחיל בערך שנה שעברה, ובפורים שמעתי שוב ושוב את המגילה כי כל הזמן היה רעש ופספסתי מילים, עד שב3 בבוקר ביקשתי ממשהו שיקרא לי וגם אז לא הייתי מרוצה וכו'. מאז אני הולך למטפל והמצב קצת השתפר, אולם כעת מתקרב שושן פורים ו"נפשי בשאלתי". אני ממש חושש ממה שיקרה השנה. הבעיה זה שפשוט קשה לי לתאר שלא יהיה רעש ואז יהיה לי קשה להשלים מילים מהר, הן מחששות שאני לא מדקדק במילים/ יודע איך להגות אותם נכון, הן כי קשה להדביק את הקצב וגם כי אני לא רוצה להפריע לאחרים. ואז אני באותו פלונטר. מה לעשות? האם לשמוע בציבור פעם אחת וזהו? לבקש ממשהו שיקרא לי באופן פרטי?
תודה רבה ופורים שמח

תשובה:

שלום וברכה

תשמע בציבור פעם אחת בלבד ולא משנה מה יהיה, הענין הזה על אחריותי המלאה.

פורים שמח ובשורות טובות.