בעיות שלום בית

שאלה:

בעלי ואני עם בעיות בזוגיות ונמצאים בטיפול אצל יועץ נישואין.בעלי מתנגד לקיים יחסי מין כבר יותר משנה ונמאס לי מהמצב ומה שהכי מלחיץ אותי שאני יכולה לבגוד בו כי אני מרגישה שאני לא יכולה לחכות יותר הוא מצידו אמר שזה לא מעניין אותו מהשלכות

תשובה:

חלילה וחס! מדובר באיסור חמור מאוד, מהחמורים ביותר שיש בתורה… צריך סבלנות, ובכלל הקשר הגופני חייב לבוא מתוך הקשר הנפשי, אדם אינו מכונה, תבנו את עצמכם ותלכו צעד אחרי צעד, אני בטוח שאם תשקיעו תגיעו בעזרת ה' לבית מלא אושר ושמחה.

בשורות טובות.