הכנסת ספר תורה בזמן הנגיף

שאלה:

שלום רב.
מזה זמן רב יש ברשותי ספר תורה שהסתיימה כתיבתו (למעט מה שמקובל להשלים במעמד ההכנסה). לא נעשתה הכנסה בשל הנגיף.
בעוד מספר חודשים יש לבני עליה לתורה. רציתי לשאול מה צריך לעשות הלכתית כדי שנוכל להשתמש בספר באותו היום?
תודה

תשובה:

אין כל בעיה להשתמש בספר גם לפני החגיגה. כמו כן, תרשה לי להיות אופטימי ולחשוב שבעזרת ה' עד אז עם ישראל יתחסן ותוכלו לעשות שמחה גדולה ויפה כמנהג ישראל.

רוב נחת ושמחות.