כסף לצדקה לקיום שיעור

שאלה:

מה אני אמור לעשות עם סכום כסף של צדקה שמיועד לצורך שיעור תורה מסוים, אבל כעת בגלל הקורונה אין את השיעור, אז הכסף סתם יושב.

מותר להעביר את זה לצורך מצוה אחר?

אדגיש שהכסף נתרם בדווקא לצורך השיעור המסוים

מה אני אמור לעשות עם הכסף? מרגיש טיפשי שזה סתם יושב, ולך תדע אם השיעור בכלל יחזור אי פעם.

תשובה:

שלום וברכה

בעזרת ה' השיעור יחזור ויתחדש בקרוב, אין כל סיבה להעביר למשהו אחר. אם השיעור לא יתחדש מאיזו שהיא סיבה, כמובן ניתן להעבירו לצורך אחר דומה.