חיוב על נקיון חדר מדרגות

שאלה:

אם אני גרה בקומת כניסה ויש 17 דיירים בבנין ומאחר והכניסה משמשת את כל הדיירים היא מתלכלכת מכל הדיירים ולכן הלכלוך ליד דלת ביתי מצטבר האם אני חייבת לשלם על הנקיון של חדר מדרגות כמו כל הדיירים

תשובה:

שלום וברכה,

עלייך לשלם ככל הדיירים מאחר ומנקים את החדר מדרגות. אם הכניסה לביתך מאוד מלוכלכת עלייך לדרוש מוועד הבית שינקו את הכניסה שלך מעבר לניקיון בכל הבניין. או שתביאי את מישהו שינקה את הקומה שלך ואת תשלמי לו מחשבון וועד הבית – אך דווקא אם אכן הכניסה שלך מאוד מלוכלכת ודרוש ניקיון נוסף.

בהצלחה.