שבעה נקיים אחרי התקן

שאלה:

שלום וברכה,
אני חודשיים אחרי לידה, לפני שבועיים שמו לי התקן נובה T (אחרי התייעצות עם רב) בזמן שהייתי בסוף שבעה נקיים (עוד מהדם של הלידה) היה לי אחרי ההתקנה דימום יומיים ואז עשיתי הפסק טהרה ובדיקה ביום הראשון ויצאו נקיות, עד היום החמישי הלבנים היו נקיות למעט כתמים חומים בהירים – שרב התיר, ביום החמישי היה ממש דם ושוב יומיים דימום ומאז יש לי הפרשה נקיה ובתוכה מעט דם ורוד (אולי של פצע), הבדיקות על העד יוצאות נקיות אבל בלבנים (לבנות כמובן) יש קצת כתמים בצבע ורוד בהיר.
השאלה שלי אם יש פתרון כי הבדיקות יוצאות נקיות אבל הלבנים בעייתיים, יש אפשרות ללכת במקרה הזה עם לבנים בצבע אחר ? או לשים מגן תחתון צבעוני ?
האם זה מצב תקין או ללכת לרופאת נשים להיבדק ?
אני כבר ממש מיואשת. אשמח לתשובה
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

טבעי שיש כתמים בתקופה הראשונה של נוברינג, ואין מה לעשות, רק לחכות בסבלנות שהגוף יתרגל.

בשורות טובות.