י"ג מידות

שאלה:

בס״ד
שלום,
בתחנון בבוקר אני תמיד לא מספיק להקביל לחזן כשהוא מגיע לחלק של ״ויעבור ה׳ על פני ויקרא ה׳ ה׳ ה׳״ ורציתי לשאול אם בכל זאת אני מצטרף בקטע הזה לחזן ולקהל שמשתחווים או ממשיך לבד עד שאני מגיע לאותו קטע בעצמי? והאם כשאני מגיע אליו לבד אני משתחווה כפי שהם עשו רק לבד?

תשובה:

הנושא הוא לא השחוויה, אלא יש לומר את זה דוקא עם הציבור, מפסיקים בסליחות במקום שאתה נמצא, ואומרים איתם י"ג מידות.

שיתקבלו התפילות.