שאלה:
שלום הרב. אני נוהגת להרתיח בשר לפני בישולו, ואז לשפוך את המים הרותחים. אתמול בטעות, בשעת הזרימה של המים הרותחים לכיור – נפלה חתיכה מהבשר לתוך הכיור החלבי. ישר לתוך סיר חלבי קר שעמד בכיור. את החתיכה הקטנה שנפלה זרקתי, מה דין הסיר החלבי? תודה רבה
תשובה:
שלום וברכה
כיון שהחתיכה היתה רותחת, יש לערוך לסיר החלבי הגעלה.
בהצלחה.
שלום וברכה וסליחה על ההתערבות.
האם הכיור והסיר לא נאסרו מהמים שנשפכו גם ללא חתיכת הבשר שנפלה?
אני מבין שהמים נשפכו לכיור הבשרי, רק יש חתיכה שעפה משם לכיור השני…
השאר תגובה