לתרומות לחץ כאן

ספק חלבי במחבת בשרית

שאלה:

בשבת אכלתי פירה עם חמאה ולידו דג, ויכול להיות שהשתמשתי בכף החלבית כדי להגיש את הדג. אחרי כמה ימים חיממתי את הדג במחבת בשרית שלא השתמשו בה ב24 השעות האחרונות, וכשאכלתי את הדג היה לו קצת טעם שהזכיר חמאה. מה דין המחבת/ הדג? אשמח למקורות

תשובה:

שלום וברכה

כיון שזה רק ספק אם השתמשת, וגם אם כן ונגע משהו מן הסתם בטל בשישים, אין צורך להכשיר את המחבת, הדג ודאי מותר באכילה. להבא יש להזהר יותר. הטעם שהרגשת נראה לי דמיון, מדובר בכמות חלב מזערית ממש…

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל