החלפת בגדים לצילומי דוגמנות בתשעת הימים

שאלה:

שלום כבוד הרב
לאבא שלי יש עסק לגרביונים לנשים, בשביל העסק צריך לצלם נשים שילבשו את הגרביונים ותוך כדי הצילומים הן מחליפות בגדים וגרביונים.
השאלה האם הדבר מותר בתשעת הימים או שאסור מצד האיסור ללבוש בגדים חדשים.
והאם יש הבדל בזה בין אדם פרטי לבין אדם שזו העבודה שלו (דוגמנות).

תשובה:

סביר שלבישה רק לצורך צילום אינה בכלל האיסור, אבל יש לבדוק היטב אם סוג העבודה הזו היא צנועה ואהובה על בורא עולם, אינני יודע מה בדיוק נעשה, אבל יש לבדוק זאת היטב… נושא הצניעות חמור מנושא לבישת בגד חדש בתשעת הימים.

שבת שלום ומבורך.