מכירת מוזיקה לגוי לצורך עבודה זרה

שאלה:

שלום כבוד הרב.
אני כותב מוזיקה ומוכר אותה באינטרנט סוגי פס קול וכל מיני ז'נרים שונים של מוזיקה לאחרונה אני כותב מוזיקה שהיא מרגיעה ואנשים שעושים יוגה ומדיטציה קונים אותה ממני אציין שרוב הקונים באתר הם גויים, לאחרונה קיבלתי הצעה לעשות למישהו קטע מוזיקלי הוא קורא לזה "מנטרה" עכשיו באותו קטע יש מילים שהם בודאי עבודה זרה משהו של בודהיזם השאלה שלי אם אני מפיק לו את הקטע המוזיקלי למטרת פרנסה וטו לא אם אני עובר על עבירה של עבודה זרה?
אשמח לתשובה
תודה רבה!!

תשובה:

חלילה לסייע ביד עובד עבודה זרה, גם גוי מוזהר שלא לעבוד עבודה זרה, זו המצוה הראשונה והיסודית ביותר משבע מצוות שמצווים בהם גם הגויים – בני נח, ולכן אין לסייע בכך בשום אופן.

תצליח בכל דרכיך לקדש שמו יתברך.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה על המענה המהיר!!
    בעקבות התשובה לא אעשה את העסקה שאוזכרה.
    יש לי עוד שאלה באותו בנושא – אם אני כותב מוזיקה מרגיע ואנשים קונים אותה ממני מוזיקה ללא מילים ללא קולות של בני אדם רק כלי נגינה האם יש בזה דבר עבירה?