קורונה – לעשות תשובה!

שאלה:

שלום להרב שליט"א,

מדוע רבני גדולי ישראל וחו"ץ לא יוציאם כולם ביחד בקל קורא לציבור לעשו תשובה בפירוש, היות שהזדמנות דרמטית כזו ועת צער כזו הרי היא הזדמנות להביא המשיח ממש בימנו. לא מפרסמים לעשות תשובה בפומבי כמו לדוגמא שעשו בימי פורים ובא להם ההצלה. יש כל מיני קבלות ועצות אבל רק רציתי להבין אם עת גרוע כמו עכשיו למה לא לצעוק ולחזור בתשובה שלמה ובעזרת ה' והוא רחום ונגאלנו.

תודה ברכה והצלחה

תשובה:

אכן, עם ה' חיזקו ונתחזקה בעד ערינו וערי אלוקינו! עת צרה היא ליעקב ואין ספק שרק התפילות והחיזוק בשמירת התורה והמצוות הם שיעמדו לנו להנצל ולהוושע!

בשורות טובות.