כתמים בהנקה

שאלה:

אני בשבוע חמישי לאחר לידה,אני כבר לא מדממת ועשיתי אתמול הפסק טהרה. גם המוך יצא נקי והבדיקה של ז נקיים בבוקר יצאה נקיה,אחה"צ ראיתי כתם חום( קצת יותר מגודל חצי שקל ) על הלבנים ,הבדיקה של השקיעה יצאה נקיה

תשובה:

שלום וברכה אני לא ראיתי את הכתם כך שלא אוכל לדעת, כתם חום בדרך כלל אינו אוסר אבל כאשר יש לו נטייה לאדמומית זה כבר מצריך הכרעת רב, אם יש לכם ספק, יש להראות לרב המקומי שיכריע. מזל טוב ורוב נחת.