קללות

אני ובעלי לא מדברים הוא כל הזמן צועק ומקלל אותי ליד הבנות שלי כבר הרבה זמן
וביום שישי קילל אותי ולפני שישי קילל אותי שאני ישרף ושאני ימות שאף אחד לא יתגעגע אליי
אבל ביום שישי בערב לפני הבנות אמר שאני ימות בשישי הלוואי באלה המילים וממש עוד שר לעצמו והמשיך לקלל אותי ואני בתוך תוכי בוכה וזה לא רק זה אני עוברת ממנו אלימות מילולית וכלכלית בקושי כסף נותן לי אני עובדת 4 שעות ביום כי לא יכולה יותר אין מי שיוציא את הבנות מהגן אם היה לי עזרה ממנו אף אין מתחמק כל הזמן לא יוצאים לא מבלים גם עם הבנות מתקמצן מאוד גובל בטירוף אפילו בית לא מוכן לקנות רק רוצה שההורים המבוגרים שלי יתנו ההורים שלי משלמים עבורי הכל אם זה בגדים לי ולבנות ואם זה חשבון טלפון ופנסיה
משלמים אוטו וביטוחים לאוטו הוא בקושי משלם לי קופת חולים וגם זה עומד לבטל לי הוראת קבע ביטל לי בקופת חולים ואני חיה לי מ1200 שקל כי זה המשכורת שאני מרויחה לעצמי ומזה קומה לבנות וסולר לעצמי אם אני צריכה ולבנות אם זה לקחת אותם למשחקיות ולבלות איתם והצרכים שלי ולא נשאר לי כלום והמשכורת שלי נכנסת לחשבון המשותף והוא נותן לי את הכסף הוא רק התחיל לכמה מס חודשים לתת לי את המשכורת לפני היה לי ויזה והוא לקח לי אותה כי אמר שאני עושה לו הוצאות לקנות דברים בסולר או בסופר פארם או רופאים לי ולבנות היה עוקב אחרי באשראי ורצה תמיד לראות קבלות ורצב לראות בעיניים שלו מה קניתי אין לך מושג כביד הרב מה אני עוברת איתו משא של ייסורים לא יודעת מה לעשות כבר רוצה את עצתך הוא לא עוזר לי עם הקטנות בכלל עובד עושה שעות נוספות הולך להורים שלו הולך עם אמא שלו לסידורים משלם להורים דברים לוקח הלוואות בשביל לממן את ההורים שלו אחיינית שלו אחיין שלו לאחיות שלו נותן כספים עזר לאבא שלו לקנות בתים ובשביל לו ולנו בית נורמלי לא מוכן לקנות רק דורש מההורים שליהוא שותה אלכוהול גם ללא הגבלה הולך קונה מאחורי גבי ומביא להורים שלו פחיות בערב ויינות שאני לא אראה הוא משפיל מציק ולועג לי ואני בטוחה שהוא מדסקס עם בחורות מהעבודה או יזיזות מהעבר בטח כבוד הרב אתה כבר יודע זה זניח כבר נמאס לי כבר לא יודעת מה לעשות

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בזעזוע מה שאת מתארת, המצב של הנישואין אצלכם חמור מאוד ואתם זקוקים לסיוע מקצועי דחוף, זו לא שאלה לאתר כזה או אחר, יש לפנות ליועצת נישואין רבנית.

בשורות טובות.