העתקת תוכן מאתר מתחרה

המשך לתשובה הקודמת – תודה רבה על התשובה
אבל עדיין באינטרנט זה שונה מבחינת יורד לאומנות חבירו
כי הריוח של האתר זה תלוי גם מצד הנכנסים והקליקים באתר וכן מגיוס מפרסמים שישלמו
אבל התוכן הוא חינמי ומונגש לציבור ללא עלות
אמנם לגבי טירחה באמת היתה טירחה אבל זה גלוי לכולם וזה חלק מכללי המשחק באינטרנט שעל ידי שאתה מפרסם חומר מדוייק יותר אתה יותר אפקטיבי
וכן היתה לו אפשרות להסתיר חלק מהמידע כמו למשל להשים מספר שונה כמו דפי זהב וכן צור קשר ישירות למייל ולא כתובת מייל חשופה וממילא עצם השארת מידע חשוף כשישנה אפשרות להסתיר זה עוד סוג של טענה
ורובם ככולם מעתיקים ממקורות מידע עיין ערך אתר איזי שמפרסם את מקומות המידע שלו מאתרים נוספים
ובנוסף מבחינת הנזק זה לא ברור מכיון שבעסקים התחרות בריאה יותר מכיון שאנשים מכירים את מושג או את הענין ועל ידי כך מחפשים יותר וכן בקידום גוגל כל קליק מקדם את השני אפי' בלא יודעין
אשמח לתשובה
תודה רבה

תשובה:

אני ממש לא מבין את כל מה שכתבת. אסור לאדם להשתמש בטרחה שאדם טרח עבור העסק שלו. ולכן אסור לאדם לקחת את התכנים של האתר של חברו ולהעתיק אליו.

בהצלחה.