קידוש לבת – חובה?

שאלה:

שלום, לא עשינו קידוש לבת שלנו שנולדה. והיא עוד מעט בע"ה בת 12. זה ממש מפריע לי. מה אפשר לעשות? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

מסיבת בת המצוה שלה תהיה גם שמחה על עצם הולדתה. יום ההולדת הרוחני של כל יהודי הוא יום קבלת מצוות, תלמדו אותה את הרעיון הזה ותספרו עליו לכל הנוכחים בשמחה, אני חושב שזו דרשה נהדרת, וזה לגמרי ירגיע אותך…

מזל טוב ורוב נחת ושמחה

אגב אין כל חיוב לערוך קידוש לאחר לידת בת, גם אני לא עשיתי זאת לבתי.

הצטרף לדיון

תגובה 1