עלייה לתורה לאחי – קורונה

שאלה:

לאחי יש עליה לתורה ב23/3/2020 ועכשיו בגלל נגיף הקורונה לא מתאפשר לקיים את העליה לתורה האם אפשרי לדחות אותו עד לסוף תקופת הקורונה

תשובה:

שלום וברכה אין בעיה לדחות את העלייה לתורה, העיקר לחזק אותו ולעודד על ענין הנחת התפילין כל יום עד מאה ועשרים בלי לפספס כלל! תפילות כמו שצריך ובכלל להיות בן של מלך מלכי המלכים! שיהיה יהודי גאה בעל עמוד שדרה איתן שאינו מחמיץ כלום משמירת התורה והמצוות! בשורות טובות ושבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1