פוסטינור – הפלה?

שאלה:

יש לי שאלה לרב אני בחור שרוצה להתחזק והיום בלילה נפלתי עם מישהו ללא אמצעי מניעה והשאלה שלי היא אם היא לוקחת פוסטינור האם זה נחשב כהפלה ? אני מאוד בלחץ מזה

תשובה:

שלום רב,

פוסטינור אינה נחשבת להפלה. כפי שכבר כתבנו בעבר מספר פעמים. אבל אתה חייב לקחת את המקרה הזה כדי שתסתכל במראה על עצמך ולשאול את עצמך עד לאן הגעת? קח את עצמך בידיים, ותחשוב טוב מה ה' אלקים דורש ממך, לשם מה הגענו לעולם? לעשות מעשים אסורים כאלה?!

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אחינו תתחזק ותתחיל מחדש
    ה' אתך ואצלך
    כל הנפיחות באות רק כדי שנבין
    כמה אנו רחוקים
    וכמה אנו צריכים להתחזק
    תרביץ טבילה המקווה ותאמר תיקון הכללי
    כדאי מאוד גם את התפילה שאחרי
    אל תשכח וידוי
    אל תתייאש
    כשאדם נכנס בעבודת השם אזי הדרך שמראים לו התרחקות
    ובאמת כל ההתרחקות
    הוא כולו התקרבות