שיחה עם אשת איש לצורך הקשבה

שאלה:

האם מותר לי להיות אוזן קשבת לאשה נשואה המתוסכלת מבעלה?

תשובה:

מאוד לא מומלץ! מעבר לבעיה העקרונית תמיד לדבר שיחות אישיות עם נשים זרות, דבר שעלול לגרום להרהורי עבירה וכו' והמבין יבין, הרי כאן אתה כביכול נכנס ממש לנישה של הגבר הכן מבין וכן אמפטי וכן קשוב לה, ממש נכנס במקומו כאשר היא נשואה! חלילה מלעשות כדבר הזה. כמו כן שיחות כאלו מומלץ שהיא תעשה אצל אשת מקצוע, האזנה כזו כשהיא נעשית בהתערבות לא מקצועית עלולה לחסל בית בישראל וחבל…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. את התשובה לשאלה שלך אתה מקבל עם מייל ישיר לתשובה שלך אין לזה קשר עם מאגר השו"ת שלנו! מלבד הלינק הישיר את מקבל גם לינק למאגר השו"ת שם תוכל לראות כל מה שרק תרצה יש שם למעלה מ50,000 תשובות שונות… קרא היטב את המייל שאתה מקבל מאיתנו לאט לאט ותמצא הכל.